Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Καμιά ανοχή στα ψέμματα

Πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός το εξής: ότι αν σκύψει  το κεφάλι τώρα στην επέλαση αυτών των παρανόμων λήσταρχων που έχουν καταλάβει, με παράνομο τρόπο,τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, τότε θα είναι σαν ένας ζωντανός νεκρός για την υπόλοιπη ζωή του, διότι θα ξέρει ότι κάποτε είχε την ευκαιρία να αντισταθεί και ότι δεν το έκανε όταν μπορούσε, και ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν κρατούν για πάντα! Το παράθυρο της ευκαιρίας σύντομα θα κλείσει! Χρειάζεται εντονότατη αντίσταση τώρα.

Αν πάμε για εκλογές πρέπει ο λαός να έχει δυνατότητα ελεύθερης επιλογής και αυτό σημαίνει, όχι μόνο να μην υπάρχει νοθεία στις κάλπες αλλά και το ότι πρέπει τώρα να γνωρίζει ΌΛΗ την αλήθεια για την κατάσταση στην χώρα του, ώστε να μπορεί να διαλέξει και να ψηφίσει ελεύθερα! Διότι τώρα από τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης έχει μόνο να διαλέξει ανάμεσα στο ένα ψέμα και το άλλο. Διαδώστε λοιπόν την αλήθεια όπως μπορείτε και ενημερώστε συμπολίτες για το ΕΠΑΜ, τις εκπομπές στο ράδιο, το ραδιόφωνο, στο YouΤube κλπ

Γιατί ξαφνικά τώρα όλοι σχεδόν, πλην του Καζάκη, έχουν πάρει πίσω τα λόγια τους?
Εχθές ο Γλέζος και ο Θεοδωράκη, οι οποίοι μάλιστα κατέβηκαν και στο Σύνταγμα και έφαγαν χημικά, και οι οποίοι μέχρι πρότινος  έλεγαν «να διαγραφεί το παράνομο χρέος και να πάρουμε όλοι την τύχη στα χέρια μας», «να φύγουμε από την Ευρώπη», ξαφνικά το αλλάζουν, και εντός ολίγων ημερών ακούμε τον Γλέζο να ανακοινώνει, στην τηλεόραση με τον Κύριο Κουίκ, ότι «το μέλλον της Ελλάδας είναι ΜΟΝΟ μέσα στην Ευρώπη!» Και  τον καθηγητή Μαριά που τα ίδια ξεφώνιζε περί προδοσίας τώρα και αυτός έγινε υπέρ της Ελλάδας στην Ευρώπη, σαν να παραδέχεται αυτή την παράνομη κυβέρνηση! Και όταν ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης  βρέθηκαν μέσα στην βουλή, οπού οι βουλευτές συζητούσαν την δανειακή σύμβαση, γιατί δεν ξεσηκώθηκαν να φωνάξουν ότι όλη η διαδικασία είναι παράνομη και μετά να φύγουν?

Ξαφνικά ακούω τον Τσίπρα να λέει ότι τώρα αναγνωρίζει το χρέος και ότι θα το αποπληρώσει μετά από 3-5 χρόνια, ενώ μόλις πριν ολίγου έλεγε ότι το χρέος είναι απεχθές και ότι δεν το αναγνωρίζει.
Και ο Κουβέλης που φώναζε για την παράνομη κυβέρνηση ξαφνικά ψήφισε και αυτός υπέρ μέρος του μνημονίου!
Η αριστερά μας έχει απογοητεύσει όλους! Θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό ή να έχουν ενωθεί σε ένα αντι-μνημονιακό κόμμα, (για να έχουν και την πλειοψηφία σε εκλογές), ή να παραιτηθούν τελείως και να φύγουν από μια παράνομη βουλή η οποία δεν αντιπροσωπεύει καθόλου την βούληση του λαού, ώστε να αναγκάσουν τον Παπούλια να καλέσει για εκλογές!

Το Κόντρα κανάλι, το οποίο είναι δήθεν αντιμνημονιακό, από τότε που έφτιαξε ωραία το στούντιο του  έχει χάσει ότι επαναστατικότητα εξέπεμπε. Γιατί κανένας από τους δημοσιογράφους του δεν έχει καλέσει ούτε τον Καζάκη, ούτε τον  Μάνο Κακλαμάνο, που τους κόπηκε η ραδιοφωνική εκπομπή επειδή τόλμησαν να μην σκύψουν το κεφάλι στην χούντα του Παπαδήμου και της Μέρκελ? Το Κόντρα, ο Κος Κουίκ γιατί δεν κάλεσαν τον Καζάκη να μιλήσει όταν γνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που έχει ανεβοκατέβει όλη την Ελλάδα οργανώνοντας αντίσταση, με πάνω από 6,000 μέλη? Αυτά δεν είναι νέα άξια αναμετάδοσης από κανάλι?

Δυστυχώς μαύρο σκοτάδι έχει περιτύλιξη την Ελλάδα, ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που ψηφίστηκε η Δανειακή σύμβαση.
Ελπίζω το ΕΠΑΜ να γίνει κόμμα ώστε ο λαός να έχει κάτι να ψηφίσει, αν ποτέ πάμε σε εκλογές. Ποιο άλλο κόμμα υπερασπίζει τα 5 βασικά αιτήματα του ΕΠΑΜ? Ο κος Καμένος? Μακάρι!

Ας δούμε τα πράγματα και λίγο φιλοσοφικά! Ποιά είναι η ρίζα του κακού?
Δεν είναι το χρήμα, ούτε ακόμε και η αγάπη για αυτό αλλά κάτι πιό βασικό. Πιστεύω ότι ή μεγάλη ρίζα του κακού είναι ένα: Το Ψέμα.
Αν ένας λαός αποδέχεται και ανέχεται ότι οι πολιτικοί του, μπορούν να έχουν το δικαίωμα να του λένε ψέματα και να μην του αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια, τότε μύρια κακά έπονται. Πρώτα οι πολιτικοί σου λένε ψέμματα, μετά σε κλέβουν και τελικά σε κάνουν σκλάβο τους και σε σκοτώσουν!

Γιατί δεν πέταξαν τον Γιώργο Παπανδρέου έξω από την κυβέρνηση αμέσως, μόλις ανακάλυψαν ότι είχε πει ψέμματα στον λαό, και ότι δεν είχε καμία πρόθεση να εκτελέσει το πρόγραμμα των 100 ημερών το οποίο είχε υποσχεθεί. Τόσο κακή μνήμη έχει ο λαός που δεν θυμάται τι του είπαν από την μια μέρα στην άλλη?

Το πρώτο λοιπόν είναι ανεχόμαστε τα ψέμματα, πρώτα από όλα τα ψέμματα που λέμε στον εαυτό μας. «..όλα θα πάνε καλά, περαστική μπόρα είναι..»
Αντισταθείτε λοιπόν στο ψέμα, σε αυτούς που θέλουν να σας τρομάξουν με τα ψέμματα τους και άδειες απειλές. Τώρα για λίγο καιρό υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να καθαρίσουμε τον τόπο από τα παράσιτα που μας πνίγουν. Και θα το κάνουμε επειδή μπορούμε, επειδή δεν τρέφομαι αυταπάτες, επειδή η ίδια φύση του Έλληνα ωθεί προς την Ελευθερία της σκέψης και της πράξης.

Ή αυτοί ή εμείς! Πως?

Όπως μπορούμε, σαν πανούργοι και πολυμήχανοι Έλληνες! Με δόλο ή ευθέως, με αιφνιδιασμό ή προαναγγελία, με όλα τα μέσα αντίστασης συμπεριλαμβάνοντας:

.        να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο
.        συντονισμένες μαζικές απεργίες στους χώρες τις εργασίας
.        να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες
.        να μην πληρώνουμε χαράτσια
.        να μην κάνουμε φορολογικές δηλώσεις (που σημαίνει ότι πληρώνουμε φόρους σε παράνομους
.        αν χρειαστεί θα υπερασπίσουμε την ελευθερία μας και με την ζωή μας


Συναγωνιστής
Βύρων Ζελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.